Zásady práce s vašimi údaji

Jsme společnost BAYAYA s.r.o., se sídlem Myslotínská 1786, 393 01 Pelhřimov, IČ: 09166947, DIČ: CZ09166947, zapsaná dne 18. květen 2020, na Krajském soudě v Českých Budějovicích, pod spis. značkou C 29917/KSCB
E-mail info@bayaya.cz.
Provozujeme web na webových stránkách: www.bayaya.czwww.kupsiposed.cz

Pro poskytování prodeje zboží a služeb a provoz našich webových stránek zpracováváme některé osobní údaje. Zpracování osobních údajů upravuje zejména nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) („GDPR“)

Zpracování osobních údajů

Zpracování osobních údajů v případě použití kontaktního formuláře a formulářů pro stažení obsahu
Pokud poptáváte naše produkty a služby, budeme pracovat s vašimi kontaktními údaji, které nám sdělíte, hlavně prostřednictvím poptávkového formuláře. Jsou to především: Jméno, Příjmení, Telefon, Email a další, které samy uvedete.
Kontaktujeme vás přes ně pro další domluvu ohledně zboží a služeb.
Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – jednání o smlouvě, resp. provedení opatření před uzavřením smlouvy na vaši žádost.
Pokud nenavážeme další spolupráci, vaše data budeme zpracovávat nejdéle 3 roky od naší poslední komunikace.

Zpracování osobních údajů v případě nákupu
Pokud u nás nakoupíte, budeme pracovat s údaji, které nám vyplníte. Jsou to hlavně fakturační údaje: Jméno, Příjmení, Adresa, Telefon, E-mail a další, které samy uvedete a souvisí s plněním smlouvy.
Osobní údaje potřebujeme zpracovat, abychom splnili naši smlouvu – dodali vám naše zboží nebo služby. Přes kontaktní údaje s vámi budeme také komunikovat ohledně stavu vaší objednávky, případně ohledně reklamací nebo vašich dotazů. Osobní údaje budeme dále zpracovávat pro splnění našich povinností, které nám plynou ze zákona (hlavně pro účetní a daňové účely, případně pro vyřízení reklamací a jiné).
Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – plnění smlouvy a čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR – plnění naší právní povinnosti.
Po dobu plnění naší služby a poté 3 roky od posledního poskytnutí takové služby nebo dodání zboží.

Newslettery (obchodní sdělení)
Pokud jste nakupující zákazník a nezakázali jste nám to při nákupu, použijeme vaši e-mailovou adresu pro rozesílku našich novinek souvisejících s vaším předchozím nákupem u nás.
Umožňuje nám to ust. § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, pokud jste nám to při nákupu nezakázali.
3 roky od vašeho posledního nákupu. Z rozesílky se můžete kdykoliv odhlásit prostřednictvím e-mailu nebo nás kontaktujte na e-mailu: info@bayaya.cz
Vaše data zůstanou u nás. Přesto pro nás pracují některé společnosti nebo jiné osoby, které se k datům dostanou proto, že nám pomáhají s chodem našeho webu. 

Jsou to:
a) společnost ECOMAIL.CZ, s.r.o., poskytovatel mailingové řešení
b) společnost RAYNET, s.r.o., poskytovatel CRM řešení
c) společnost Google, poskytovatel cloudového úložiště a balíku Google Workspace, Google Ireland Limited, Ltd.
d) společnost Active24, s.r.o., hostingové a doménové služby

Soutěže
Pokud se zúčastníte naší soutěže, budeme pracovat s vašimi kontaktními údaji, které nám sdělíte, hlavně prostřednictvím formuláře. Jsou to především: Jméno, Příjmení, Adresa, Telefon, Email a další, které samy uvedete a souvisí s plněním podmínek soutěže.
Kontaktujeme vás přes ně pro další domluvu ohledně soutěže.
Pokud nenavážeme další spolupráci, vaše data budeme zpracovávat nejdéle 3 roky od naší poslední komunikace.

Obecná pravidla soutěže
Pořadateli soutěže jsme my, Bayaya, s.r.o.
Soutěžní stránky jsou umístěny na webu pořadatele soutěže, tj. www.bayaya.cz nebo www.kupsiposed.cz.
Konkrétní pravidla konkrétní soutěže jsou uvedeny v detailu příslušné soutěžní stránky.
Vyhlášení výherců probíhá na stránkách pořadatele.
Ke komunikaci soutěže slouží online i offline marketingové nástroje pořadatele, mimo jiné webové stránky, Facebook a Instagram stránky, newsletter.

Osobní údaje zpracováváme pouze na území Evropské unie
V naší společnosti nemáme jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů.
Pokud byste měli k osobním údajům otázky, kontaktujte nás na e-mailové adrese info@bayaya.cz

Používání souborů cookies
Cookies jsou textové soubory obsahující malé množství informací, které se při návštěvě našich webových stránek stahují do Vašeho zařízení. Soubory cookies se následně při každé další návštěvě odesílají zpět na webovou stránku nebo jinou webovou stránku, která je rozpozná. Soubory cookies plní různé úlohy, například umožňují efektivní navigaci mezi webovými stránkami, zapamatování si Vašich preferencí a celkově zlepšují zkušenost uživatele. Dokážou také zajistit, aby reklamy zobrazované on-line byly lépe přizpůsobené Vaší osobě a Vaším zájmům.

Naše webová stránka nevyužívá žádných námi vytvořených cookies, které by vyžadovaly poskytnutí vašeho souhlasu. Naše stránky využívají pro sledování provozu a přístupů na naší webovou stránku služby třetích stran, které si na Vašem počítači ukládají své cookies. Na jejich obsah nemáme žádný vliv. Jejich použití však není možné bez Vašeho souhlasu. Souhlas může být vyjádřen prostřednictvím zaškrtávacího políčka obsaženého v tzv. cookie liště. Soubory cookies můžete i následně v nastavení svého internetového prohlížeče odmítnout, nebo si nastavit užívání jen některých.

Vaše udělení souhlasu
Naše webová stránka nevyužívá žádných námi vytvořených cookies, které by vyžadovaly poskytnutí vašeho souhlasu. Naše stránky využívají pro sledování provozu a přístupů na naší webovou stránku služby třetích stran, které si na Vašem počítači ukládají své cookies. Na jejich obsah nemáme žádný vliv. Jejich použití však není možné bez Vašeho souhlasu. Souhlas je vyjádřen prostřednictvím zaškrtávacího políčka “Souhlasím” obsaženého v tzv. cookie liště. Soubory cookies můžete i následně v nastavení svého internetového prohlížeče odmítnout, nebo si nastavit užívání jen některých.

Na webových stránkách používáme následující cookies
Nezbytné cookies: jsou zapotřebí k provozu webových stránek, umožňují například přihlásit se do zabezpečených částí stránek a další základní funkčnosti stránek. Tato kategorie cookies se nedá zakázat.
Analytické/statistické cookies: umožňují nám například rozpoznat a zjistit počet návštěvníků a sledovat, jak naši návštěvníci používají webové stránky. Pomáhají nám zlepšovat způsob, jakým stránky fungují, například tak, že umožňují uživatelům snadno najít to, co hledají. Tyto soubory spouštíme pouze s Vaším předchozím souhlasem.
Reklamní cookies: používají se ke sledování preferencí a umožňují zobrazit reklamu a další obsah, které nejlépe odpovídají vašemu zájmu a online chování. Tyto soubory spouštíme pouze s Vaším předchozím souhlasem.

Upozorňujeme, že třetí strany (včetně např. poskytovatelů externích služeb) mohou rovněž používat cookies a/nebo přistupovat k údajům shromažďovaným cookies na webových stránkách.
/ Google Analytics (cookies třetích stran), cookies pro získání statistických údajů. Expirace dle nastavení vašeho prohlížeče. Bližší informace jsou dostupné na adrese https://www.google.com/policies/technologies/cookies/.
/ Google Adwords (cookies třetích stran), cookies pro identifikaci v rámci reklamní sítě společnosti Google a opětovné cílení reklamy, tzv. retargeting. Expirace 540 dní. Bližší informace jsou dostupné na adrese https://www.google.com/policies/technologies/cookies/.
/ YouTube (cookies třetích stran), cookies pro identifikaci v rámci YouTube sítě společnosti Google a získání statistických údajů. Expirace 540 dní. K jejich použití není třeba získat Váš souhlas. Bližší informace jsou dostupné na https://www.google.cz/intl/cs/policies/privacy/
/ Sklik (cookies třetích stran), cookies pro identifikaci v rámci reklamní sítě společnosti Google a opětovné cílení reklamy, tzv. retargeting. Expirace 540 dní.
/ Pixel Facebook (cookies třetích stran), cookies pro identifikaci v rámci reklamní sítě společnosti Facebook a opětovné cílení reklamy, tzv. retargeting. Expirace 180 dní. Bližší informace jsou dostupné na adrese https://www.facebook.com/policies/cookies/.

Náš web dále používá funkce Google Remarketing
Ta umožňuje oslovovat s cílenou reklamou uživatele, kteří v minulosti zavítali na náš web. Dodavatelé třetí strany (včetně společnosti Google) mohou zobrazovat naše reklamy na různých stránkách na internetu. Tuto funkci můžete zakázat v nastavení u společnosti Google www.google.com/settings/ads.
Další informace o cookies a jejich aktuální seznam naleznete prostřednictvím jednotlivých internetových prohlížečů, nejčastěji v položce Nástroje pro vývojáře.
/ Internet Explorer – https://support.microsoft.com/cs-cz/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
/ Google Chrome – https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=cs
/ Firefox – https://support.mozilla.org/cs/kb/povoleni-zakazani-cookies
/ Safari – https://support.apple.com/cs-cz/guide/safari/sfri11471/mac
/ Opera – https://help.opera.com/cs/latest/security-and-privacy/
/ Microsoft Edge – https://docs.microsoft.com/cs-cz/sccm/compliance/deploy-use/browser-profiles

Vaše práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů
Nařízení GDPR vám dává mimo jiné právo obrátit se na nás a chtít informace, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, požadovat po nás v určitých situacích výmaz osobních údajů a v určitých případech máte právo na jejich přenositelnost. Proti zpracování na základě oprávněného zájmu lze vznést námitku. Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů (dostupné na https://www.uoou.cz/), případně se se svými nároky obrátit na soud.

Tyto Podmínky Ochrany osobních údajů jsou aktualizované dne 02.05.2024
Součástí Podmínek Ochrany osobních údajů jsou i Zásady používání Cookies.

keyboard_arrow_up